Gespreksbegeleiding en mediation

Gespreks-
begeleiding
en mediation

Communicatie is essentieel

Onder het oppervlak broeien vaak kleine conflicten. En als je die niet oplost, ontstaan er communicatieproblemen, stress, slepende conflicten en dat geeft verminderd werkplezier . Als we kleine problemen direct bespreekbaar maken, kunnen we veel ontevredenheid tijdig ondervangen. Staan er bijvoorbeeld grote veranderingen op stapel? Dan is het zaak dat je als bestuur en management oog hebt voor de uitdagingen en de weerstand die er onder docenten en personeel kan ontstaan. 

Als geregistreerde MfN mediator haal ik de angel uit geschillen. Communicatie is essentieel om met elkaar verder te komen. Ik ben neutraal en onbevooroordeeld en help conflicten tijdig op te lossen, zodat zij niet escaleren. Is het toch geëscaleerd kunnen we een mediationtraject starten waarin vertrouwelijkheid bovenaan staat. Meer weten over een mediationtraject vind je hier.

Als gespreksbegeleider of mediator bied ik de volgende mogelijkheden aan:

Wil je meer informatie

Voor brandende vragen, directe ondersteuning en mediation kun je contact met mij opnemen, via sandra@betaonderwijsopmaat.nl of het contactformulier