Mijn naam is Sandra Elzinga

Vertrouwenspersoon op school

Daarnaast voormalig biologiedocent en docentenopleider. Tijdens mijn loopbaan als biologielerares was ik vaak betrokken bij het ontwikkelen van mooi lesmateriaal. Ik merkte dat die nieuwe werkvormen mij en mijn collega’s energie gaven, waardoor ze met meer plezier voor de klas stonden. Daar moet ik mijn werk van maken, dacht ik. Zodoende ben ik destijds mijn bedrijf Buro Elzinga Training en Advies (BETA) Onderwijs op Maat in Alkmaar gestart. 

In afgelopen jaren heb ik trainingen voor docenten en leerkrachten ontwikkeld, bijvoorbeeld talentontwikkeling, feedbacktrainingen en een training differentiëren in de klas. Deze trainingen zorgden voor mooie resultaten in de klas; een enthousiaste school, de neuzen staan dezelfde kant op, er komt weer focus in het onderwijs. Ik heb de trainingen verder uitgebreid naar coaching en mediation, omdat ik zag dat er behoefte was aan een vertrouwenspersoon op school. 

Over mij als persoon

Ik ben een doorzetter. Ik ben leergierig en enthousiast. Ik probeer mensen een goed gevoel te geven. Hen te laten groeien in hun vak. Ik luister, ik vraag door en ik ondersteun waar nodig. Mijn grootste missie is om goed onderwijs te faciliteren. En ik ben ervan overtuigd dat je dat bewerkstelligt door docenten en leraren in hun kracht te zetten en hun potentieel ten volste te benutten. Zo streven wij samen naar het beste onderwijs voor alle leerlingen!

Kosten en organisatie

Elk vraagstuk is maatwerk. Voorafgaand aan elke opdracht vindt er een gratis intakegesprek plaats. We bepalen dan samen waar de behoefte ligt en welke oplossing hier het beste bij past. Neem voor vragen vooral contact met mij op!

Voor wie?

Ik ben onder andere werkzaam voor de PABO, middelbare scholen, universiteiten, hogescholen, MBO’s, avondscholen, decanen en basisonderwijs. 

Wil je meer informatie

Voor brandende vragen, directe ondersteuning en mediation kun je contact met mij opnemen, via sandra@betaonderwijsopmaat.nl of het contactformulier