Ervaringen

Wat zeggen mijn klanten

“Vanaf het moment dat jij je ermee bemoeide, voelde ik me gesteund en kreeg ik vertrouwen in een goede afloop.

“Een trainer met gevoel voor het onderwijs en het overzicht een leerproces van een groep professionals te faciliteren.

“Sandra kan enorm inspirerend zijn. Zij laat je in je waarde, maar komt met vele tips/ideeën, waaruit je kan kiezen wat jou aanstaat. Zij kan je inspireren om iets nieuws uit te proberen, jij bepaalt zelf in welk tempo je wilt vernieuwen.

“Professionele collega. Constructief in ideevorming en creatief denken.

“Werken met Sandra heb ik al heel prettig ervaren. Omdat zij zelf uit de praktijk komt, sprak zij dezelfde taal en begreep zij waar ik mee worstelde. Ze weet hoe het is om voor de klas te staan en leerlingen te motiveren. Haar training was enorm waardevol.

“Ik heb heel veel gehad aan de feedback die Sandra mij tijdens mijn lessen gaf. Ze heeft mijn creativiteit geprikkeld en ik merkte dat mijn zelfvertrouwen zienderogen is toegenomen. En dat had ook een zeer positieve uitwerking op de motivatie van leerlingen in de klas.

“Door het nieuwe beleid op school, ervaarden veel docenten ontevredenheid. We voelden ons niet gehoord. Door onbevooroordeelde externe gespreksbegeleiding van Sandra hebben we het onderwerp met het bestuur bespreekbaar gemaakt. Dat zorgt voor een veilig en vertrouwd gevoel.

“Sandra Elzinga heeft mij enorm geholpen om mijn balans terug te vinden in mijn werk op school. Haar positieve houding, onverdeelde aandacht en humor waren verfrissend en helend.

“Een trainer met gevoel voor het onderwijs en het overzicht een leerproces van een groep professionals te faciliteren.

“Je laat de docenten in hun waarde, komt met kennis/ideeën/tips. Iedereen kan eruit halen wat hij/zij kan/wil gebruiken. Je inspireert mensen om het eens anders te bekijken, iets nieuws uit te proberen. Je gaf aan zelf ook nog steeds te leren en was oprecht geïnteresseerd in onze ervaringen/tips.