Coaching voor docenten en leerkrachten

Ondersteunend als coach

Scholen zijn grote instituten met leerlingen, leerkrachten, secties en een bestuur. Dat kan een bepaalde vorm van eenzaamheid oproepen. Bij wie klop je dan aan wanneer je bijvoorbeeld weinig voldoening meer haalt uit het lesgeven of een ordeprobleem hebt? Daar kan ik als coach in ondersteunen! 

Ik laat je groeien als leerkracht

Mijn missie is om jou te laten groeien als leerkracht. Dat doe ik niet door je van achter in de klas waar te nemen om na de les mijn kritiek op je af te vuren. Daarvan ga je enkel twijfelen aan jezelf. Ik geef het liefst direct live feedback, zodat jij jouw problemen on the spot kunt tackelen. Ik zorg daarom voor een veilig klimaat. Alles is bespreekbaar en ik zal eerst luisteren, voordat ik je opbouwende feedback geef. 

Coachingsmogelijkheden

Wil je meer informatie

Voor brandende vragen, directe ondersteuning en mediation kun je contact met mij opnemen, via sandra@betaonderwijsopmaat.nl of het contactformulier