Trainingen voor docenten en leerkrachten

Onderwijs op maat

Voor pedagogische en didactische trainingen ben je bij Buro Elzinga aan het juiste adres. Omdat ik zelf jarenlang voor de klas heb gestaan, weet ik als geen ander met welke uitdagingen een leerkracht of docent dagelijks te maken krijgt. Ik kan je daarom voorzien van advies op maat, handige tips om je lessen te verbeteren en je motiveren om weer met plezier voor de klas te staan.

Trainingsaanbod

Ik geef trainingen aan leerkrachten in het basisonderwijs, aan docenten in het voortgezet onderwijs, hogescholen en universiteiten. Door mijn uitgebreide ervaring en leergierigheid, is mijn aanbod zeer divers. Leg je vragen bij mij neer en ik ontwikkel een training die exact voorziet in jouw behoeften. Van gesprekstechnieken, tot werkvormen en van trainingen om leerlingen te motiveren, tot het bewerkstelligen van zelfinzicht bij studenten. 

Na een training voel jij je geïnspireerd en enthousiast om jouw nieuwe vaardigheden in de praktijk te gaan brengen!

Wil je meer informatie

Voor brandende vragen, directe ondersteuning en mediation kun je contact met mij opnemen, via sandra@betaonderwijsopmaat.nl of het contactformulier