Het laatste nieuws

Regeling schoolkracht. Ondersteuning voor ontwikkeling in jouw school.

Er is geld om duurzame ontwikkeling in school te ondersteunen.

Er is nu de regeling schoolkracht, bedoelt om tijd vrij te maken om eindelijk te gaan werken aan die ontwikkeling in jouw school waar je al een tijd op zit te broeden maar heen tijd en draagvlak voor hebt om er echt wat mee te gaan doen. Deze regeling is een vervolg op de LOF beurs.

Heb je een goed idee en wil je daar aan werken denk dan aan deze regeling.

Er kan maximaal €30.000 worden aangevraagd voor een plan voor schoolontwikkeling dat zich richt op één of meer van de volgende thema’s:

  • verbeteren onderwijskwaliteit;
  • omgaan met leraren- en schoolleiderstekort;
  • kansen(on)gelijkheid en;
  • digitalisering

 

Ik kan je helpen met stappen zetten in de richtingen: motivatie, eigenaarschap, differentiatie, feedback geven, oplossingsgericht werken, enz. Volgens John Hattie allemaal onderwerpen die bijdragen aan de efficiëntie van leren. Maar je kunt ook denken aan een coachingstraject voor jezelf of voor een groep docenten. Samen werken aan onderwijskwaliteit!

Hier is meer informatie:

https://lnkd.in/gm7hRJj

https://www.nieuwsbrievenminocw.nl/actueel/nieuws/2020/11/04/aankondiging-regeling-schoolkracht-een-impuls-voor-schoolontwikkeling

Wil je meer informatie

Voor brandende vragen, directe ondersteuning en mediation kun je contact met mij opnemen, via sandra@betaonderwijsopmaat.nl of het contactformulier